Business Team

 Kampánymenedzsment 

Ha ránk bízod, mi hatékonyan lebonyolítjuk email és push kampányaidat, a szövegírás és a sablonok elkészítésétől, a komplex szegmentációs folyamaton át egészen a kiküldésig! Sőt, mivel alapvetően az adat alapú döntéshozatalban hiszünk, a kampányoptimalizálásra is jelentős időt fordítunk!

Office

 Email kampányok 

Egyszerű kampányok

Ide tartoznak a bizonyos rendszerességgel kiküldött hírlevelek és az ad-hoc jellegű, szezonális kampányok, melyeket a folyamatos kapcsolattartás és a kedveményes időszakok kommunikálása szempontjából tartunk kiemelten fontosnak.

Trigger kampányok

Ezzel a lehetőséggel elsősorban a welcome emailekt, köszönő leveleket vagy épp névnapi köszöntőket tudjuk egyszerűen beállítani, automatizálni.  Mivel ezek a kampányok jelentősen segítik a vásárlók lojalitásának gyors kialakulását, gyakran alkalmazzuk őket az online kommunikációban!

Recurring és Journey kampányok

Ezek a kampányok komplexebb automatizációs folyamat kialakítását teszik szükségessé, amellyel felhasználói viselkedést követve tudjuk támogatni és aktivitásra bírni vásárlóidat, hogy megtartsuk és építsük aktív adatbázisod és csökkentsük a lemorzsolódók számát.

 Social kampányok 

Social csatornák menedzselése

Facebook és Instagram követő táborod növelését, aktivizálását kreatív ötletekkel és kampányokkal valósítjuk meg. Célunk, hogy követőiddel minőségi kapcsolatot alakítsunk ki, amely később könnyen konvertálható vásárlássá.

Hirdetések kihelyezése

A social hirdetések nagyon hatékonyak tudnak lenni, különösen akkor, ha a korábban oldaladon járt de vásárolni elfelejtett látogatóidat vissza szeretnéd csábítani a webshopodba. Social marketing szakértőink könnyen kihozzák a maximumot ezekből a retargeting lehetőségekből.