REFLEXIVE

communications

 CRM és Email marketing 

 webshopoknak 

 A webshopok bevételének 

 átlagosan  43%-át hozzák a 

 visszatérő vásárlók! 

 Kommunikálj velük hatékonyan! 

Ügyfeleink már ezt teszik 

amnesty logo.jpg
TVE logo.jpg

Reflexive marketing automatizáció

Viselkedés alapú automatizált kommunikációval

vásárlóid releváns tartalmakat kaphatnak a tökéletes időpontban a megfelelő csatornán!

celozz (2).png

Célozz

Megfelelően szofisztikált, viselkedésalapú szegmentációval pontosan megcélozhatod

vásárlóidat. Ehhez megfelelő szoftverre és szakértelemre van szükség, melyet mi biztosítani is tudunk számodra.

haromSor (2).png

Üzenj

A célcsoportjaidnak szánt releváns üzenetek megfogalmazásával és vizualizálásával vásárlóid azt a tartalmat kapják, ami ténylegesen hat rájuk és amit szívesen fogyasztanak! Segítünk ennek elkészítésében!

ora (2).png

Időzíts

Precíz automatizációval és időzítéssel akkor szólíthatod meg vásárlóidat, amikor a legfogékonyabbak az üzenetedre. Marketing automatizációs eszközünkkel komplex journey-kkel segítünk ezt megvalósítani!

kapcsolat (2).png

Érj el

Hogy kampányüzeneted célba érjen, a megfelelő kommunkációs csatornán (email, push) kell vásárlóidat elérned. Ez függhet a vásárlói szokástól és az üzenet tartalmától is. Az optimalizálás során erre is hangsúlyt fektetünk.

+

 CRM funkciók 

Rendszerünkben a hatékony és átlátható ügyfélkezelést egyszerűen megvalósíthatod!

Minden vásárlóról külön profiloldal

Felelős hozzárendelése

Tevékenységek követése

Változásnapló

Státuszok automatikus hozzárendelése

 
Team Meeting

Nálunk minden eszköz és tudás

megvan ahhoz, hogy ezt

együtt megvalósíthassuk!

 

 Szolgáltatásaink 

 CRM és Marketing automatizációs eszköz üzemeltetése 

nyil3 (1).png

Ahhoz, hogy használni tudd, vagy valamilyen formában igénybe vedd az általunk üzemeltetett szoftvert, először az integrációt kell megvalósítanunk, amikor is rendszerünket testreszabjuk neked. Ez egy-két hét alatt meg is történhet. Ezt követően pedig a rendszer kifogástalan működéséhez biztosítjuk az üzemeltetési és support tevékenységet.

 Kampánymenedzsment 

nyil3 (1).png

Email + Social

Ha nincs lehetőséged arra, hogy a kampányokat saját erőforrásból menedzseld, akkor nyugodtan ránk bízhatod azt. Sok éves és szerteágazó tapasztalatunkkal hatékony email, push és social marketing kampányokat tudunk lebonyolítani. Kampányaink gyakran 30-40 % os megnyitási arányokat és hasonlóan magas átkattintásokat érnek el!

 Marketing automatizáció és funneling 

nyil3 (1).png

Marketing automatizációs rendszerünkben az egyszerűbb triggerelt kampányok mellett komplexebb vásárlói journey-k is kialakíthatók, melyek lehetővé teszik a vásárlók hosszútávú elköteleződéseit. A funneling megközelítés pedig ahhoz járul hozzá, hogy ténylegesen a legtöbbet hozd ki az adatbázisodból!

 Tréning 

Ha megvan a saját erőforrásod arra, hogy menedzseld email  és push kampányaidat, akkor megtanítjuk neked (és/vagy kampánymenedzserednek), hogy hogyan használd az általunk üzemeltetett CRM és Marketing automatizációs eszközt. A tréning anyagot az alapján állítjuk össze, hogy mire van pontosan szükséged.

 Marketing tanácsadás és konzultáció 

Tapasztalatink és szakmai felkészültségünk tanácsainkat kikérve is hasznos támogatást jelenthetnek, ha hatékony email marketinget szeretnél megvalósítani. Stratégiában, szemléletben és a gyakorlati megvalósításban is tudunk hozzáadott értéket nyújtani számodra!